FORRETTER 85 Kr.

 

Dobbeltbagt ostesoufflé med emmentalsauce og chili fra Espelette

Pocheret økologisk æg, karl johan svampe ragout, hvidvin og champignon skum, parmesan crumble, trøffelolie

Haddock ravioli, (røget muller), let røget cremet sauce, ørredrogn, estragon olie, purløg

Håndskåret oksetartar, peberrods mayonnaise, tørret kapers pulver, syltede bøgehatte svampe, chips, urter (dobbelt portion som hovedret med pomfritter)

 
 

HOVEDRETTER 185 Kr.

 

Extra mør sous vide okesecuvette, demi glace sauce, glaseret ovnbagt rodfrugter, hjemmelavet pomfritter med provence urter og sifon béarnaise, + 50 kr. med pandestegt foie gras

Kulmule filet med ratatouille og mild chorizo creme, sprød chorizo, små kartofler

Langtids braiseret lammeskank, perlebyg risotto med champignon de Paris og sæsons grøntsager

Dagens ret fra det franske landekøkken

Vegetar ret, perlebyg risotto med rodfrugter og svampe, parmesan, trøffelolie

 
 

OST 75 KR.

Franske landoste med oliven og nødder

 

DESSERTER 80 Kr.

 

Saltet karamel crème brûlée

Lun chokoladefondant med blødende hjerte, vaniljeis og honning crisp

Pocheret pære “amandine” bagt i cocotte, flødeskum med mascarpone og vanilje

 
 

Børn Menu - 85 Kr.

Bøf eller fisk med pomfritter og ketchup eller remoulade

Vanilje is med chokolade sauce og brændte mandler