FORRETTER 85 Kr.
Dobbeltbagt ostesoufflé med emmentalsauce og chili fra Espelette
Pocheret økologisk æg, karl johan svampe ragout, hvidvin og champignon skum, parmesan crumble, trøffelolie
Haddock ravioli, (røget muller), let røget cremet sauce, ørredrogn, estragon olie, purløg
Håndskåret oksetartar, peberrods mayonnaise, tørret kapers pulver, syltede bøgehatte svampe, chips, urter (dobbelt portion som hovedret med pomfritter)
HOVEDRETTER 185 Kr.
Extra mør sous vide okesecuvette, demi glace sauce, glaseret ovnbagt rodfrugter, hjemmelavet pomfritter med provence urter og sifon béarnaise, + 50 kr. med pandestegt foie gras
Kulmule filet med ratatouille og mild chorizo creme, sprød chorizo, små kartofler
Langtids braiseret lammeskank, perlebyg risotto med champignon de Paris og sæsons grøntsager
Dagens ret fra det franske landekøkken
Vegetar ret, perlebyg risotto med rodfrugter og svampe, parmesan, trøffelolie
OST 75 KR.
Franske landoste med oliven og nødder
DESSERTER 80 Kr.
Saltet karamel crème brûlée
Lun chokoladefondant med blødende hjerte, vaniljeis og honning crisp
Pocheret pære “amandine” bagt i cocotte, flødeskum med mascarpone og vanilje
Børn Menu - 85 Kr.
Bøf eller fisk med pomfritter og ketchup eller remoulade
Vanilje is med chokolade sauce og brændte mandler