COQ EN PÂTE’S TASTING MENU - 395 KR.
Oksetatar med peberrods mayo, kaperspulver, syltede rødløg, urter
***
Haddock ravioli med let røget champagne cremet sauce, ørredrogn, urter
***
Kalvemørbrad med bacon, demi-glace, sæsons grønt, nye kartofler med løvstikke
***
Crème brûlée med vanilje fra Madagascar, hindbær sorbet
FORRETTER - 110 Kr.
Haddock ravioli med let røget champagne cremet sauce, ørredrogn, urter
3 stk østers fines de claires n⚬3 med syltet skalotteløg og citron
Snegle à la Bourguignonne
Foie gras med figenmarmelade
Oksetatar med peberrods mayo, kaperspulver, syltede rødløg, urter
Laks ceviche med let røget chili mayo, spring løg, ghoa karse
Hvid og grøn asparges med vinaigrette og pocheret økologiske æg, frisé salat, urter
HOVEDRETTER - 225 Kr.
Kalvemørbrad med bacon, demi-glace, sæsons grønt, nye kartofler med løvstikke
Klassisk rørt tatar af okseinderlår med pommes frites og tartare sauce
Stegte lakseryg, asparges, sifon hollandaise sauce, nye kartofler med løvstikke
Vagtel med stegt foie gras, vindruer, hvid portvin sauce, cremet kartoffel puré
Ricotta/citron ravioli, stegte portobellosvampe og spring løg, brunet smør med salvie, revet parmesan (V)
SIDES - 60 Kr.
Pommes frites med sauce tartare
Blandet salat med cherry tomater, syltede rød løg, ristede græskarkerner og dijon sennep vinaigrette
OST / DESSERTER - 105 Kr.
Crème brûlée med vanilje fra Madagascar, hindbær sorbet
Profiteroles: Lækre vandbakkelser, med vaniljeis, chokoladesauce, ristede mandler og chantilly
Citron parfait med hindbær og kandiseret citronskal
Vores ostevalg med hjemmelavet figenmarmelade
Børnemenu - 150 Kr.
Kalvefilet eller sprød kylling med pommes frites og ketchup
Profiteroles
Inkl. 1 soda eller juice