COQ EN PÂTE’S TASTING MENU - 395 KR.

Oksetatar med peberrods mayo, kaperspulver, syltede rødløg, urter

***

Haddock ravioli med let røget champagne cremet sauce, ørredrogn, urter

***

Kalvemørbrad med bacon, demi-glace, sæsons grønt, nye kartofler med løvstikke

***

Crème brûlée med vanilje fra Madagascar,  hindbær sorbet

 
 

FORRETTER - 110 Kr.

 

Haddock ravioli med let røget champagne cremet sauce, ørredrogn, urter

3 stk østers fines de claires n⚬3 med syltet skalotteløg og citron 

Snegle à la Bourguignonne 

Foie gras med figenmarmelade

Oksetatar med peberrods mayo, kaperspulver, syltede rødløg, urter

Laks ceviche med let røget chili mayo, spring løg, ghoa karse

Hvid og grøn asparges med vinaigrette og pocheret økologiske æg, frisé salat, urter

 
 

HOVEDRETTER - 225 Kr.

 

Kalvemørbrad med bacon, demi-glace, sæsons grønt, nye kartofler med løvstikke

Klassisk rørt tatar af okseinderlår med pommes frites og tartare sauce

Stegte lakseryg, asparges, sifon hollandaise sauce, nye kartofler med løvstikke

Vagtel med stegt foie gras, vindruer, hvid portvin sauce, cremet kartoffel puré

Ricotta/citron ravioli, stegte portobellosvampe og spring løg, brunet smør med salvie, revet parmesan (V)

 
 

SIDES - 60 Kr.

Pommes frites med sauce tartare

Blandet salat med cherry tomater, syltede rød løg, ristede græskarkerner og dijon sennep vinaigrette

 

OST / DESSERTER - 105 Kr.

 

Crème brûlée med vanilje fra Madagascar, hindbær sorbet  

Profiteroles: Lækre vandbakkelser, med vaniljeis, chokoladesauce, ristede mandler og chantilly

Citron parfait med hindbær og kandiseret citronskal

Vores ostevalg med hjemmelavet figenmarmelade

 
 

Børnemenu - 150 Kr.

Kalvefilet eller sprød kylling med pommes frites og ketchup

Profiteroles

Inkl. 1 soda eller juice