3 retter menu - 285 Kr. eller à la carte

Børn Menu - 85 Kr.

Bøf eller fisk med pomfritter og ketchup

Profiteroles: Vandbakkelser, vanilje is, varm chokolade sauce

 

FORRETTER 80 Kr.

 

Græskar velouté, med bacon crumble, hvidløg creme, ristede græskar frø

Perfekt pocheret økologisk æg, med portobello og karl johan svampe, hvidvin og champignon skum, parmesan crumble

Røget Hellefisk ravioli, let røget cremet sauce, ørredrogn, purløg

Håndskåret oksetartar, XO mayonnaise, tørret kapers pulver, syltede løg med gurkemeje, lotus chips, brøndkarse (dobbelt portion som hovedret med pomfritter)

 
 

HOVEDRETTER 175 Kr.

 

Langtidstegt okesecuvette, med rødvins sauce, sæsonens grøntsager og pomfritter med provence urter, + 50 kr. med pandestegt foie gras

Ovnbagt kulmule, med perlebyg risotto og rodgrøntsager, champagne sauce

Hjemmelavet andeconfit, med appelsinsovs, grønne bønner og kartoffelgratin

Dagens ret fra det franske landekøkken

Vegetar ret, perlebyg risotto med rodgøntsager og svampe, trøffelolie

 
 

OST 55 KR.

Franske landoste med pocherede figner i rødvin og syltede valnødder

 

DESSERTER 75 Kr.

 

Lune cannelé kager de Bordeaux, hasselnødde is, flødeskum, saltet karamel sauce

Citronparfait, flammebrændt marengs, citron creme, hindbær

Profiteroles: Vandbakkelser, vanilje is, varm chokolade sauce, brændte mandler

Tonka Crème brûlée