3 retter menu - 295 Kr. eller à la carte

Børn Menu - 85 Kr.

Bøf eller fisk med pomfritter og ketchup

Profiteroles: Vandbakkelser, vanilje is, varm chokolade sauce

 

FORRETTER 80 Kr.

 

Grillet gedeost, feldsalat, rugbrøds croutoner, grønt æble, cider vinaigrette

Marineret laks, med rødbeder og solbær, avocado creme med kaffir lime, koriander

Haddock ravioli, (røget muller), let røget cremet sauce, ørredrogn, estragon olie

Håndskåret oksetartar, peberrods mayonnaise, tørret kapers pulver, syltede løg, lotus chips, urter (dobbelt portion som hovedret med pomfritter)

 
 

HOVEDRETTER 185 Kr.

 

Extra mør sous vide okesecuvette, med demi glace sauce, grønne bønner med persillesmør og hjemmelavet pomfritter med provence urter, + 50 kr. med pandestegt foie gras

Ovnbagt kulmule, med confiteret fennikel med pastis, sprød fennikel salat, citron olie, urter og ristet sesamfrø, sifon hollandaise sauce

Roulade af økologisk Fransk frilandskylling, med tøffel jus, glaserede forårs grøntsager

Dagens ret fra det franske landekøkken

Vegetar ret, gryderet med grøntsager, kokomælk, rød karry, urter

 
 

OST 75 KR.

Franske landoste med oliven og nødder

 

DESSERTER 80 Kr.

 

Citron tærte, med marengs på vores måde

Hvid chokolade crème brûlée, røde frugter

Profiteroles: Vandbakkelser, vanilje is, varm chokolade sauce, brændte mandler